Om Marwin.dk

Marwin.dk er en personlig weblog tilhørende Martin Winther. Web-logèn vil være det sted, hvor jeg vil give mit besyv med til de nyheder og udfordringer, som vi dagligt stilles overfor. Jeg vil her publicere artikler, kommentarer, overvejelser og andet relateret til samfundsdebatten, krydret med kulturelle anmeldelser. Enhver mening der udtrykkes på Marwin.dk er min egen. De må aldrig sammenkædes med andre personer, foreninger, virksomheder eller lignende, med mindre dette er angivet eksplicit.

Jeg gør mig ingen forestillinger om at min blog vil blive hjemsted for flere hundrede besøgende om ugen, men udelukkende et sted hvor jeg kan publicere mine tanker og skøre indfald.

Det er selvfølgelig dejligt at have læsere til sin blog, og jeg bliver da også glad hvis nogen har lyst til at skrive en kommentar eller et indlæg. Du skal endelig ikke holde dig tilbage.

Du er mere end velkommen til at kigge lidt rundt på siden, og skulle der være nogle spørgsmål, så skriv en mail til :

web (at) marwin (dot) dk

addfreeblog

Som det fremgår af logoet ovenover, så er det en reklame fri blog. Med andre ord, siden er uden kommercielt indhold og inflydelse.

Anmeldelser af kulturelle arrangementer eller produkter, vil ligeledes være økonomisk uafhængig af indholdet på blog indlægget.